Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een combinatie van serieuze uitdagingen, goede (secundaire) voorwaarden en een optimistische werkgever.  Wij geven jou de vrijheid om je te ontwikkelen en werken er hard aan mee om jou te laten ervaren dat we moeite voor je doen en doen er alles aan om jou voldoening te geven in je werk. Unaicle is een sterke en persoonlijke werkgever, waar je van op aan kunt en een organisatie waarin jij centraal staat middels onze eigen filosofie.

Wat bieden wij:

  • salaris overeenkomstig de werkervaring,
  • alle benodigdheden om je werk goed uit te voeren,
  • relevante trainingen, cursussen en opleidingen,
  • een bedrijfsauto,
  • andere extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering

Maar bovenal zekerheid en continuïteit.

Wie zoeken wij?
Binnen ons softwarehuis zijn wij op zoek naar vooral enthousiaste IT’ers die minimaal 3 jaar kennis en ervaring hebben binnen een bepaalde IT expertise. Maar we geven getalenteerde juniors ook graag de kans om door te groeien naar medior en senior IT’ers.

Wij vragen van jou dat je verantwoordelijkheid neemt, zelfstandig kunt werken, maar ook een kameleon bent wanneer het aankomt op aanpassingsvermogen bij onze klanten en binnen de verschillende IT vraagstukken van onze klanten. Daarnaast zoeken wij mensen die zeer goed in staat zijn om de wensen van de klant te vertalen naar heldere oplossingen en hierbij ‘out of the box’ kunnen en durven te denken.

Al is ons kantoor gevestigd in Turnhout, onze opdrachtgevers zitten door heel België. Wij zijn dus niet op zoek naar medewerkers woonachtig in een bepaalde regio. Wij houden wel rekening met de woon- en werkomgevingen dat die niet altijd te ver uit elkaar liggen.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, hou je van afwisseling in je werk en wil je een werkgever waar je geen personeelsnummer bent maar een zeer gewaardeerde collega, stuur ons dan een sollicitatiemail met je cv en motivatie naar resources@unaicle.be.